ΥΛΙΚΑ:
- Ροδάκινα καθαρισμένα μισό κιλό (όσο το δυνατόν πιο μαλακά και σιτεμένα)
- Κρέμα γάλακτος παχιά, 150 γρ.
- Γιαούρτι πλήρες 200 γρ.
- Ζάχαρη άχνη, 250 γρ. (μπορούμε και 200 γρ, αν το θέλουμε λιγότερο γλυκό και πιο λάιτ)
- Τα ροδάκινα στο μπλέντερ όπου τα πολτοποιούμε.
- Σε ένα μπολ ή στο ίδιο μπλέντερ αλλά με το εργαλείο ανάμιξης και όχι με το μαχαίρι αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά μας.
- Βάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή για 50' έως μια ώρα.
- Το μεταφέρουμε σε τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη αν δεν το φάμε αμέσως!
- Αντί για ροδάκινα, μπορούμε να βάλουμε μπανάνες, φράουλες, βερύκοκα ή οποιοδήποτε φρούτο έχει "συμπαγή" γεύση, αλλά όχι... συνδυασμούς των παραπάνω που θα μπερδέψουν την γεύση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου