6 Ιουλ 2011

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ

ΥΛΙΚΑ:
  • Ένα κουνουπίδι
  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Λάδι
  • Σάλτσα τύπου πουμαρό ή ντοματάκια κονσέρβα
  • Αλάτι
  • Σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Κόκκινο πιπέρι (γλυκό)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Στην κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε λάδι.
  • Ρίχνουμε την σάλτσα ή τα ντοματάκια και μετά το αλάτι. Ρίχνουμε και το σκόρδο με το πιπέρι.
  • Κόβουμε το κουνουπίδι σε μικρά κομματάκια και το βάζουμε στην κατσαρόλα με την ρίζα από κάτω.
  • Προσθέτουμε νερό ίσα να καλύψει τα μισά του κουνουπιδιού.
  • Με το καπάκι κλειστό να βράζει κατεβάζουμε μέχρι το 6 ή το 5 αρκεί να συνεχίζει ο βρασμό του.
  • Σε μια ώρα περίπου θα είναι έτοιμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου