ΥΛΙΚΑ:
- Ένα κουνουπίδι
- Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Λάδι
- Σάλτσα τύπου πουμαρό ή ντοματάκια κονσέρβα
- Αλάτι
- Σκόρδο ψιλοκομμένο
- Κόκκινο πιπέρι (γλυκό)
- Στην κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε λάδι.
- Ρίχνουμε την σάλτσα ή τα ντοματάκια και μετά το αλάτι. Ρίχνουμε και το σκόρδο με το πιπέρι.
- Κόβουμε το κουνουπίδι σε μικρά κομματάκια και το βάζουμε στην κατσαρόλα με την ρίζα από κάτω.
- Προσθέτουμε νερό ίσα να καλύψει τα μισά του κουνουπιδιού.
- Με το καπάκι κλειστό να βράζει κατεβάζουμε μέχρι το 6 ή το 5 αρκεί να συνεχίζει ο βρασμό του.
- Σε μια ώρα περίπου θα είναι έτοιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου