ΥΛΙΚΑ:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Σουβλάκια μαριναρισμένα
- Πατάτες κομμένες σε σχετικά λεπτές φέτες
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι ένα φλυτζανάκι καφέ
- Κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Πλένουμε τα σουβλάκια από βραδύς και τα αλατοπιπερώνουμε καλά.
- Την άλλη μέρα λαδώνουμε καλά το ταψί και απλώνουμε τις πατάτες μας. Τις πασπαλίζουμε με αλάτι και λίγο από όποιο μπαχαρικό θέλουμε.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το ρίχνουμε στις πατάτες.
- Προσθέτουμε νερό ώστε να καλύψει το μισό ύψος που πιάνουν οι πατάτες. Αν βάλουμε λιγότερο μπορεί να μας κολλήσουν και επιπλέον δεν θα έχουμε ζουμάκι.
- Βάζουμε από πάνω τα σουβλάκια και στον φούρνο για πάνω από 2 ώρες (έως δυόμιση!) στους 175 β.
- Κατά καιρούς βγάζουμε και κουνάμε λίγο το ταψί επιθεωρώντας το ταυτόχρονα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου