ΥΛΙΚΑ:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Πλένουμε τις πατάτες και τις χοντροκόβουμε.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι στην κατσαρόλα με λίγο λάδι και περισσότερο νερό.
- Όταν ροδίσει το κρεμμύδι ρίχνουμε λίγο κόκκινο πιπέρι και την σάλτσα και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε άλλα 2 ποτήρια νερό και λίγο αλάτι.
- Όταν αρχίσει να βράζει τότε ρίχνουμε τις πατάτες. Θα είναι έτοιμες σε 50 λεπτά ως μια ώρα.
- Προσέχουμε το νερό μας. Πολύ νερό = αραιές πατάτες, λίγο νερό = πηχτές πατάτες
- Χαμηλώνουμε το μάτι στο όριο του βρασμού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου