20 Ιουν 2015

ΠΑΓΩΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΠΑΡΦΕ


ΥΛΙΚΑ:
  • Ροδάκινα καθαρισμένα μισό κιλό (όσο το δυνατόν πιο μαλακά και σιτεμένα)
  • Κρέμα γάλακτος παχιά, 150 γρ.
  • Γιαούρτι πλήρες 200 γρ.
  • Ζάχαρη άχνη, 250 γρ. (μπορούμε και 200 γρ, αν το θέλουμε λιγότερο γλυκό και πιο λάιτ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Τα ροδάκινα στο μπλέντερ όπου τα πολτοποιούμε.
  • Σε ένα μπολ ή στο ίδιο μπλέντερ αλλά με το εργαλείο ανάμιξης και όχι με το μαχαίρι αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά μας.
  • Βάζουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή για 50' έως μια ώρα.
  • Το μεταφέρουμε σε τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη αν δεν το φάμε αμέσως!
  • Αντί για ροδάκινα, μπορούμε να βάλουμε μπανάνες, φράουλες, βερύκοκα ή οποιοδήποτε φρούτο έχει "συμπαγή" γεύση, αλλά όχι... συνδυασμούς των παραπάνω που θα μπερδέψουν την γεύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου